Andere

Laatste nieuws

De laatste schoolweek vol plezier en mooi weer!

27 juni 2019

Maandag 24 juni deden we met de hele kleuter- en lagere school een heuse zoektocht om het schooljaar fijn af te sluiten, onder het motto ‘IEDEREEN HEEFT TALENT!’ Een ideetje van onze kinderen van de leerlingenraad, die uiteraard álle kinderen van onze school vertegenwoordigen, een topideetje dus!

- Voor onze kleutertjes werd een heuse fotozoektocht uitgewerkt waarbij ze over de school en in de tuin op zoek gingen.
- Voor de lagere school werd de zoektocht opgebouwd rond de verschillende talenten. De eindrapportjes zijn immers in zicht, maar hoe dan ook, we weten dat ieder kind zijn best heeft gedaan en ieder kind talent heeft!

Of je nu muziekknap, beeldknap, rekenknap, taalknap, natuurknap… bent, iedereen beschikt over troeven om mee uit te pakken. We zijn er trots op dat onze kinderen hier zo enthousiast aan deelnamen en het mag dan niet ontbreken hiervan enkele sfeerbeelde te tonen… Een fijne afsluiter van het schooljaar!

     (klik op de foto voor meer)

Dinsdag 25 juni volgde nog een lekkere beloning… een heerlijk ‘pakske friet’ voor iedereen! Met aansluitend enkele waterspelletjes...

     (klik op de foto voor meer)

Woensdag 26 juni stond er een voetbalmatch op het programma, een topidee ook van onze leerlingen uit de leerlingenraad, waar we heel trots op zijn. Zo ‘trapten’ onze leerkrachten de 6de klassers figuurlijk naar het middelbaar! Een spannende wedstrijd maar vermits onze leerkrachten geen topsporters zijn, kregen ze hulp van buitenaf. Enkele oud-leerlingen kwamen hun ploegje versterken waarvoor we hen érg dankbaar zijn want enkel met vereende krachten wonnen ze alsnog de wedstrijd. Maar… niet de leerkrachtan, maar onze 6de klassers zijn voor ons de échte winnaars. We zijn fier dat we ze als mooie jonge mensen mogen loslaten naar een nieuwe grote stap in hun leven.

    (klik op de foto voor meer)

Donderdag 27 juni neemt het 6de leerjaar afscheid van de leerlingen en van de school met 's avonds de langverwachte proclamatie om 19u30. PROFICIAT aan alle zesde klassers!! Neem een kijkje op de blog: http://zesdeleerjaarsli.blogspot.com/ 

Vrijdag 28 juni eindigen we het schooljaar met een halve dag school (tot 12u05)!

School in beweging !

27 juni 2019

Meer nieuws

Nieuwsbrief