Aanmelden

Laatste nieuws

Lokale verlofdag maandag 12 november

7 november 2018

Lokale verlofdag op maandag 12 november wegens jaarmarkt.

Welkom in ons jaarmarktcafé & -restaurant!

6 november 2018

Op 11 en 12 november!

Welkom in ons jaarmarktcafé & -restaurant!

Elk jaar probeert ook onze school een graantje mee te pikken van de vele bezoekers die de jaarlijkse winterjaarmarkt met zich meebrengt.

Heel wat marktbezoekers wisten de voorbije jaren onze verse soep, de belegde broodjes en onze eetmalen te smaken…

Ook dit jaar zijn we weer paraat! Met vereende krachten zullen de personeelsleden en de bereidwillige sympathisanten van het Sint-Lievensinstituut en Klim-Op Bavegem de handen uit de mouwen steken.

Liefst twee dagen openen wij onze schoolgebouwen op het Marktplein, midden de gezellige drukte van het jaarmarktgebeuren.

Zondag 11 november 2018 openen we ons JAARMARKTCAFE om 14u. Je kan er dan ook terecht voor verse soep en broodjes. Op de jaarmarktdag maandag 12 november 2018 pakken we ook nog eens uit met ons JAARMARKT-RESTAURANT (in de refter van de school). We serveren dan varkensgebraad natuur of met champignonsaus. Voor de kleine honger serveren we frietjes met of zonder frikadel in onze FRIET- EN FRIKANDELBAR.

Wie liever een belegd broodje en/of een kom verse soep lust is natuurlijk ook welkom.

Maar ook voor wie enkel een drankje wil, staan onze medewerkers klaar met een koffie, een biertje, een jaarmarktjenevertje of een frisdrank! We zijn open op 12 november vanaf 8 uur.

Onze prijzen blijven democratisch* en ook dat trekt volk aan!

Iedereen is dus van harte welkom! Wip eens binnen en voor een paar euro zit je buikje vol!

Uiteraard komt de opbrengst van onze jaarmarktactie ten goede aan de financiering en het onderhoud van onze gezamenlijke schoolbus van onze twee scholen!¡

*Varkensgebraad natuur of met champignonsaus voor 16 euro.
Kindermenu voor 10 euro.
¡

Meer nieuws

Nieuwsbrief